Τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν μέσω e-shop στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η αγορά των προϊόντων γίνεται εξίσου από επισκέπτες και εγγεγραμμένα μέλη.

 

Τα επιλεγμένα προϊόντα τοποθετούνται μέσα στο καλάθι, η κατάσταση του οποίου είναι ορατή στην πάνω δεξιά γωνία. Πριν γίνει η παραγγελία, το μέλος ή ο επισκέπτης ενημερώνεται για την τελική τιμή της παραγγελίας. 

 

Για προωθητικά προϊόντα, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές και δηλώνει ότι δεν είναι δημόσια προσφορά και επιτρέπεται να μην αποδεχτεί παραγγελίες σε σοβαρές περιπτώσεις. Αν ορισμένα προϊόντα εξαντληθούν κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, το μέλος θα ενημερωθεί από έναν χειριστή και θα γίνει προσωπική συμφωνία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει

 

Όροι παράδοσης

 

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή εκτελούνται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Παραγγελίες που έχουν ληφθεί μέχρι τις 12.00 εκτελούνται την ίδια ημέρα και παραγγελίες που έχουν ληφθεί αργότερα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στις περιπτώσεις εορτών και τελευταίας εργάσιμης ημέρας του μήνα, οι παραγγελίες θα πρέπει να λαμβάνονται έως τις 11.00 για να εκτελεστούν την ίδια ημέρα.

 

Το κόστος ταχυμεταφοράς για την Ελλάδα είναι: Παραγγελίες μέσω e-shop μέχρι 50,00€ ανέρχονται σε 3,00€, ενώ παραγγελίες άνω των 50,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον 2,00€ για παραγγελίες με αντικαταβολή. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Η διαδικασία παράδοσης δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Η παράδοση στη διεύθυνση αποστολής γίνεται μόνο σε καθημερινές εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη από τη διεύθυνση αποστολής, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ενημερώνουν με γραπτό σημείωμα στη διεύθυνση αποστολής. Η παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής παραμένει στο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών για συγκεκριμένες ημέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

 

Η διαδικασία παραλαβής δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Τα δέματα μπορούν να παραληφθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 18:00. Μερικά υποκαταστήματα της εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier είναι επίσης ανοιχτά το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 13:00. Η παραγγελία είναι στο κατάστημα της ταχυμεταφοράς για συγκεκριμένες μέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

 

Παραγγελία που αποστέλλεται την τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα, πρέπει να παραληφθεί το αργότερο μέχρι την 9η ημερολογιακή μέρα στον επόμενο μήνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιχείρηση ανακαλεί την παραγγελία προς επιστροφή και στη συνέχεια ακυρώνει την παραγγελία στο σύστημα.